Schilderen is ook heel leuk om te doen met familie, een groep vrienden, collega''s of als bijzonder leuk verjaardagsfeest bijvoorbeeld bij een kroonjaar. Ook leuk om aangeboden te krijgen!

Daarom bied ik ook  workshops aan. Daarbij moet u denken aan een dag of een dagdeel waarin alle deelnemers boven eigen kunnen uitgetild worden en iets prachtigs maken. Ieder voor zich, of samen een groter geheel voor de jubilaris.

De meeste workshops beslaan één dagdeel; een ochtend, een middag of een avond. Ik neem alles mee wat we nodig hebben en we gaan aan de slag aan de hand van voorbeelden die ik bij me heb. Na zo'n twee á drie uur is iedereen klaar en heeft een leuk schilderij om mee naar huis te nemen. Deze workshops kan ik komen geven op een gewenste locatie. Als u geen locatie weet, neem dan contact met mij op, samen komen we vast wel ergens op. 

De prijzen voor de workshops zijn alleen in overleg te bepalen en hangen grotendeels af van de wensen die u heeft.


Geschikt voor de grotere groepen, denk aan teambuilding evenementen, zijn de dagworkshops. 

In overleg bepalen we hoe zo''n dag eruit ziet.

Wij kunnen op pad gaan met de groep en/of ontvangen in een ruimte waar ik vaker  schilderen met groepen.

Hoe zou een dagje eruit kunnen zien? ''s Ochtends vertrekken wij naar een locatie waar we schetsen maken met z''n allen.

Denk aan het strand, de duinen, een stad of bij slecht weer een binnenlocatie.

 

Na de lunch - ik verzorg eventueel ook een eenvoudige lunch, maar u kunt daar ook uw eigen invulling aan geven - gaan we over tot het echte werk; het schilderen.  De dag zal dan rond 4 uur, half 5 afgelopen zijn. De schilderijen zijn dan over het algemeen al een flink stuk op gang, of helemaal af. De afronding kan dan thuis plaatsvinden of in een vervolg middag/avond.

Ik kan me ook voorstellen dat u liever niet op locatie gaat schetsen, maar direct wilt beginnen. Dan heb ik voor iedereen geschikte voorbeelden bij ons en gaan direct van start. Dan kunt u er van uit gaan dat de schilderijen diezelfde dag áf zijn.Ook een workshop collages kan ik aanbieden. We beginnen met knippen en plakken en eindigen met het beschilderen van het doek.

 

 Collage


 

Een workshop die ook erg in trek is, is de workshop Engelen schilderen. Dit is een avond workshop  met rustige en toepasselijke muziek en wordt afgesloten met een wijntje. Deze avond heeft u de kans even helemaal voor uzelf bezig te zijn. Minimaal aantal deelnemers twee, 25 euro per persoon. 

Eigenlijk is elk thema bespreekbaar.Kinderfeestje organiseren

 

Kinderen vinden het heerlijk om creatief bezig te zijn. Verven met échte verf op écht doek zal dan ook zeker een schot in de roos zijn op elk verjaardagspartijtje.

De benodigde schildermaterialen neem ik mee. Met de kinderen bekijk ik de verf, kleuren, kwasten. Ieder kind bedenkt wat het leuk vind om te schilderen. Dit kan van alles zijn: een dier, een auto, een prinses, een kasteel of ….

Er kunnen ook voorbeelden bekeken worden, zodat er zeker inspiratie zal ontstaan. 

De kinderen schilderen vervolgens op doek een schilderij. Ieder kind heeft uiteindelijk een prachtig schilderij thuis hangen

 

U zorgt voor de uitnodigingen (vermeld daarin dat kleding vies kan worden), en een omgeving waar de kinderen kunnen schilderen.  

Kosten € 10,00  per kind incl benodigdheden. Maximale aantal kinderen 10 tot 12, afhankelijk van leeftijd en begeleiding.  Minimum startbedrag €75.  Duur  ± 1,5 uur.

De eigen gemaakte schilderijtjes gaan dezelfde dag mee naar huis voor een mooi plekje op de slaapkamer!

 


Ook voor volwassenen kunnen we een verjaardagspartijtje organiseren, kijk voor ideeën daarvoor op 'workshops'.