CURSUS ACRYLSCHILDEREN OP PANEEL

Schilderclub Met Verve! 

Beginnende leerlingen krijgen de eerste lessen van de eerste cursus opdrachten waarin u de fijne kneepjes leert, daarna gaat u onder begeleiding en naar eigen idee-en schilderen. Zowel voor beginners als voor gevorderden zijn dit heel gezellige en leerzame middagen.

In overleg behandelen we verschillende schildermethodes, net waar uw nieuwsgierigheid ons brengt.

Ook  kunnen we locaties bezoeken om inspiratie op te doen (te denken valt aan musea en/of speciale exposities) en ook een buitenworkshop met de cursisten is altijd heel gezellig, ofschoon uiteraard vrijblijvend.

De kosten zijn €125  per kwartaal (10 lessen), inclusief de paneeltjes - die in ruime mate en in verschillende formaten aanwezig zijn -, verf, gebruik van penselen en koffie/thee. Tijden zijn 's middags van 13.30u tot 15.30u, 's avonds van 19.30 tot 21.30u. 

We schilderen van september tot half mei, instappen kan gedurende het hele jaar; we werken met een zogenaamde strippenkaart met 10 strippen. U krijgt een seintje als uw strippenkaart op is en dan beslist u of u verder wilt of wilt stoppen. 

De voorbeelden die aanwezig zijn worden probleemloos uitgebreid na een zoekactie online tijdens de les, waarbij u geholpen wordt met zoeken en printen. Natuurlijk kunnen ook zelfgemaakte of gevonden foto's worden gebruikt. 

Wilt u liever op doek schilderen kan dat ook, maar die dient u zelf mee te nemen/kopen, zodat u ook zelf het formaat en de kosten kunt bepalen.

Onze schilderclub heeft een eigen facebookpagina waar elke week de voltooide schilderijtjes worden geplaatst, zodat u daar wat meer inzicht krijgt wat er zoal geschilderdt word. 

Reacties van cursisten.

 

Afgelopen jaar voor het eerst met acrylverf aan de gang gegaan. Eerst aan het materiaal wennen en daarna met de hulp van José een paar hele mooie schilderijen gemaakt. Ze geeft goede tips,weet waar ze het over heeft en doet dit in een gezellige sfeer. Lekker even niks aan je hoofd en schilderen.Die uurtjes zijn zo voorbij! En je leert ook weer van de anderen die schilderen. Ik raad het iedereen aan die het een keer wil proberen of het al een tijdje doet. Succes en wie weet komen we elkaar daar tegen!

 

Schilderuurtjes bij José zijn voor mij een ontspanning. Even alles loslaten en met gezellige mensen heerlijk aan het werk zijn. José helpt je heel ongedwongen naar een mooi eindresultaat, komt in principe niet aan het werk van de cursist maar weet met haar inzicht je de juiste tips te geven. Dat is een kunst op zich! Ik kan het van harte aanbevelen! Heel veel plezier!

 

 

Heej Jose, prachtige website, goed te overzien, en wat heb ik lekker geschilderd bij je, verlang al naar september om weer te kunnen beginnen met schilderen. fijne zomer !!